PROFESSIONAL ORGANIZER VOOR VROUWEN DIE ECOBEWUST WILLEN LEVEN EN WERKEN

zero-hero-home-ecologische-voetafdruk-verkleinen

ZERO HERO zet zich in om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te ondersteunen om duurzamer te leven en te werken om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en uiteindelijk volledig klimaatneutraal te leven en te werken. Ik geloof dat dat kan. Als duurzaamheids- en opruimcoach, help ik jou heel graag met verduurzamen in je leven en in je werk. Mijn ervaringen met verduurzamen en ontspullen deel ik in mijn blog en op social media.

Wil je als vrouwelijke ondernemer graag een opgeruimde en inspirerende werkplek om jezelf nog verder te ontwikkelen? En jezelf op de kaart zetten als duurzame ondernemer?

Samen gaan we aan de slag met het opruimen van jouw huis, kantoor, werkplek of -kamer. Ik geef je tips en adviezen om zelf te gaan opruimen en te ontspullen. En hoe je kunt kiezen voor duurzame alternatieven en waarom.

Zelf het initiatief nemen om je ecologische voetafdruk te verkleinen

Maak jij je als vrouw, en misschien ook als moeder, zorgen om het klimaat en de toekomst? En wil je niet wachten totdat de rest van de wereld klaar is om het klimaatprobleem aan te pakken, maar wil jij nu al starten om je ecologische voetafdruk te verkleinen en je stem te laten horen als consument en als bewoner van deze prachtige planeet?

Ik kan je helpen om een gestructureerd plan te maken om je levensstijl te verduurzamen en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Met een plan van aanpak waarin jij aan de slag kunt met korte termijn oplossingen en doelstellingen voor op de lange termijn.

workshop-duurzaam-met-een-plan-6

LEUK DAT JE LANGSKOMT!

Op dit moment wordt er door Ocean Office gewerkt om een zo duurzaam mogelijke website te bouwen voor ZERO HERO.

Wil je meer te weten komen over ZERO HERO, kijk dan eens op Facebook en Instagram.

Of check hieronder de de workshop ‘Duurzaam met een Plan'.

Verklein jouw ecologische voetafdruk

Zonder overweldigd te worden door wat allemaal MOET

Met jouw eigen klimaatplan

WORKSHOP ‘DUURZAAM MET EEN PLAN’

13 FEBRUARI 2023, 20.00-21.45

Wat kan ik in m’n eentje doen? Wie ben ik om iets te kunnen veranderen voor mens, dier en planeet?

Als je het zo stelt, dan lijkt het bijna niet te doen. Het is ook niet niks!

Toen ik me net begon te verdiepen in duurzaamheid en wat ik anders kon doen, kwam er best veel op me af. En het ging me ook niet snel genoeg. Wat kon ik doen en wat moest ik doen? En dan vond ik ook nog eens dat ik niet genoeg deed en af en toe kreeg mijn gezin ook de volle laag, omdat ze niet ‘meedachten’. Totdat ik besefte dat ik niet alles tegelijk hoefde te doen en dat dat ook helemaal niet kon.

Alleen NIETS doen, was en is geen optie meer. Dus maak ik het behapbaar voor mezelf. Concrete, impactvolle acties, waarmee ik mijn ecologische voetafdruk stap voor stap kleiner maak. En zo ook een voorbeeld kan zijn voor anderen, hoe het anders kan. Met deze workshop wil ik je helpen om jouw eigen pad uit te stippelen naar een duurzamer leven.

Duurzaam met een plan

Wil jij graag in een kleine groep

  • Inspiratie opdoen
  • Van elkaar leren over duurzaam leven
  • Nieuwe inzichten over duurzaamheid
  • Jouw concrete acties op een rij
  • Door alle duurzaamheids-tips en- adviezen het groene bos weer kunnen zien
  • Een duidelijk plan om jouw duurzame doelen te behalen

Ontvang tijdens deze workshop de handvatten om je eigen klimaatplan te maken en je ecologische voetafdruk stap voor stap te verkleinen.

Gezellig praten over duurzaamheid…. Kan dat?

Ja, dat kan! Deze workshop is niet alleen nuttig maar ook leuk. We worden ontvangen bij Stek, een supergezellige plek met (h)eerlijke koffie, thee en lekkers van Lot. En we gaan in een relaxte sfeer met elkaar in gesprek over duurzaamheid en wat we zelf kunnen doen.

Wat kun je verwachten?

  • Heerlijke koffie of thee met wat lekkers op een gezellige en duurzame locatie @Stek
  • Een presentatie over duurzaamheid en impact
  • Met andere ‘like minded’ brainstormen en ideeën opdoen
  • Na de workshop ontvang je een stappenplan-template waarin je jouw persoonlijke acties en doelen kunt invullen.
workshop-duurzaam-met-een-plan-7

Ja, ik ben erbij!

We hebben plek voor 10 deelnemers, dus wacht niet te lang om je plekje te reserveren.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan: wendy@zero-hero.nu.

Locatie: Stek Kapper & Koffie

Roemer Visscherstraat 219 (2026 TT) in Haarlem

Maandag 13 februari 2023 | 20.00-21.45u

Kosten: €12,50 pp inclusief 1 warme drank en lekkers

Taal: Nederlands